Популярна українська акторка, зірка гумористичних проектів "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка днями показала своїм фанатам, як зробити шоколадний десерт, продовжує дивувати кулінарними талантами.

На цей раз зірка екранів вирішила поділитися рецептом своїх домашніх сирничок. Справа в тому, що передплатники практично щодня бачать, чим годує своїх синочків Анна Саліванчук та інші українки теж хочуть урізноманітнити меню для "домашніх".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Одна з підписниць Анни Саліванчук попросила рецепт: "Онютка, доброго дня. А можна рецепт сирників, вони такі у вас смачні".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

У новій історії можна побачити, як Анна робить сирники. Тут є все і те, що потрібно з інгредієнтів, і те, як правильно готувати страву.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Давайте подивимося що потрібно, щоб зробити сирники за рецептом Анни Саліванчук: 350 г сиру, 1 яйце, 3 ложки цукру, 2 ложки борошна, ванільний цукор, дрібна сіль і цедра лимона (за смаком).

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Якщо простежити за процесом готування, можна помітити, що актриса робить сирники на сковороді, в розігрітій олії. Сам процес не займає багато часу, необхідно лише правильно зробити коржики та вчасно вимкнути вогонь на плиті.

Нагадаємо, порадуйте коханих: рецепт соковитих спагетті з кабачка та морепродуктів від зірки "Жіночого кварталу" Анни Саліванчук.

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук поділилася золотим рецептом гречаного супу: "І одразу відпочивати...".

Також, Анна Саліванчук, не стримуючи сліз, показала розбите обличчя через нещасний випадок: "Хотіла забрати сина".