Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко порадував українців захоплюючим передбаченням про долю Кремля та путіна. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко регулярно піднімає українцям настрій, а разом із ним і бойовий дух. Він знімає кумедні скетчі на найактуальніші теми, тому завжди викликає сміх у глядачів. Так, цього разу гуморист поділився дуже цікавим пророцтвом.

Влад Шевченка. Фото: скрін youtube
Влад Шевченка. Фото: скрін youtube

У новому ролику Влад Шевченко посміявся, що за кілька місяців у Росії не лише будуть "бавовни", а й на Кремль зійде благодатний вогонь. Разом з тим і путін дуже невдало чхне, чим сильно порадує весь адекватний світ, а особливо українців.

"Благодатний вогонь не лише на Великдень сходить", - наголосив гуморист.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українці від душі посміялися і схрестили пальці, щоб усе справдилося точнісінько як у ролику гумориста.

"Гарне таке передбачення))", "Сильно чхнув. Той момент коли ой добре чхнув", "Так нехай так і буде", "Ясно звідки Буданов бере інформацію…", "У житті головне вчасно вдати, що нічого не знаєш" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав кожного українця після 10 днів зі світлом: "Звикнути до розкоші".

Також наш портал інформував, що Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив пародією на друга, який є у кожного: "Все знає та вірить у нумерологію".

Крім того, ми писали, гуморист із "Ліги сміху" Влад Шевченко розкрив справжню причину візиту Зеленського до Великобританії: "Секретна зброя".