67-річний Брюс Вілліс вперше з'явився на публіці після того, як його родина повідомила, що у нього діагностовано лобово-скроневу деменцію.

На фотографіях та відео, отриманих Daily Mail, актор "Міцного горішка" провів день із двома друзями у Санта-Моніці, штат Каліфорнія 2 березня.

Брюс Вілліс. Фото: скрін youtube
Брюс Вілліс. Фото: скрін youtube

Під час прогулянки актор був одягнений у сіру шапку, синю толстовку та чорні штани, які він поєднував із чорним годинником.

Такий вихідний день зірки "Шостого почуття" настав через два тижні після того, як його сім'я оголосила, що йому поставили діагноз жорстокої хвороби, яка може спричинити уповільнення рухів, скутість, проблеми з рівновагою та зміни у поведінці чи мовленні.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Брюс Вілліс на прогулянці, фото: Boaz/BACKGRID
Брюс Вілліс на прогулянці, фото: Boaz/BACKGRID

"Хоча це болісно, ​​нарешті отримати чіткий діагноз - це полегшення" , - заявили його дружина Емма Хемінг, колишня дружина Демі Мур та п'ять дочок на веб-сайті Асоціації лобово-скроневої дегенерації 16 лютого.

"ЛВД - жорстока хвороба, про яку багато хто з нас ніколи не чули і яка може вразити будь-кого. Для людей молодших 60 років ЛВД є найбільш поширеною формою деменції, і, оскільки для постановки діагнозу можуть знадобитися роки, ЛВД, ймовірно, набагато більш поширена, чим ми знаємо" , - продовжила сім'я.

Хоча сім'я Вілліса заявила, що від цієї хвороби не існує лікування, вони сподіваються, що будь-яка увага засобів масової інформації може пролити світло на хворобу, яка потребує більшої поінформованості та досліджень.

Брюс Вілліс і Демі Мур з дітьми, фото з Instagram
Брюс Вілліс і Демі Мур з дітьми, фото з Instagram

Нагадаємо, що "Міцний горішок" Брюс Вілліс йде з кіно: хвороба не залишає шансу.

Раніше ми повідомляли, що колишня Ештона Катчера 59-річна Демі Мур у сміливому мікробікіні вразила ідеальним тілом: Брюс Вілліс, напевно, оцінив.