Молода дружина популярного українського виконавця та композитора Віктора Павліка, мати їхнього синочка Михайла, Катерина Репяхова, у своєму особистому блозі вирішила нагадати світові про війну, яка охопила Україну.

Інформацією вона поділилася на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вона розмістила соціальний відеоролик, у якому показали, як навесні 2022 року зустріли українці: під обстрілами, авіанальотами, в евакуаційних поїздах та під дулами автоматів.

"Україна, весна, 2022 рік. Ми не слухаємо музику – ми прислухаємося до вою сирен. Ми не дивимося фільми – ми спостерігаємо горе в реальному часі. Ми не водимо дітей у садки та школи – ми шукаємо для них безпечне місце у бомбосховищах. Ми не плануємо відпочинок на морі – ми живемо одним днем…” , - каже закадровий голос.

"А як ти зустріла весну, росія?" , - запитує авторка ролика, і повторює Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Україна - любовь, мир, добро, правда, цивілізація, демократія, осознаність, розум, Люди. Україна вже перемогла", "А росія Масляну зустрічає", "Правда і перемога за нами, скоро, зовсім скоро буде мир і будемо прокидатись під сміх діточок і слухати спів пташок", "Как они встретили - я думаю, в каждую семью придет похоронка мужа, сына, внука", - пишуть українці.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Нагадаємо, що Катя Репяхова вирішила розповісти правду про Машу Єфросиніна: "Тата бачила 3 ​​рази в житті".

Раніше ми повідомляли, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розчепірила ніжки на диванчику і викликала хвилю хейту: "Мітите в п**но?"