Відомий російський письменник Борис Акунін, який у лютому 2022 року висловився проти агресії з боку російської федерації в Україні, порівняв росію з островом, де зараз епідемія.

Пост з'явився на його сторінці у соціальній мережі Facebook де він активно висловлює свою позицію на ту чи іншу тему. Здебільшого це пов'язано з агресією з боку російської федерації.

Борис Акунін, фото: Instagram
Борис Акунін, фото: Instagram

Він зазначив, що зараз країна почала перетворюватися на острів, де лютує епідемія.

"Я знаю, як їм погано. На острові лютує епідемія. Вона вражає мозок, і у хворих порушується зір. Біле бачиться їм чорним, чорне - білим, а на лобі у них утворюється висип у вигляді літери Z. Тих, у кого імунітет до цій заразі, вистежують. Вони ще більшої небезпеки" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Далі він зазначив, що спостерігати з боку за цим нестерпно, і що робити далі – теж поки що ніхто не розуміє. Потрібно лікувати та рятувати всіх, інакше все може закінчитися вкрай погано.

Пост Бориса Акуніна, фото: скріншот
Пост Бориса Акуніна, фото: скріншот

Не можна не відзначити, що Борис Акунін один із небагатьох росіян, хто засудив війну проти України, і вимагає негайно припинити кровопролиття. Він навіть дав інтерв'ю Юрію Дудю, де розповів, що буде далі з країною, і чому потрібне перемир'я.

Нагадаємо, що Борис Акунін розповів, чому революція в росії вже неминуча: "Перетвориться на величезну Північну Корею".

Раніше ми повідомляли, що письменник рф Борис Акунін "рубанув" правду про бомбардування України путіним.