Женя Галич, лідер групи O.Torvald та військовослужбовець ЗСУ, в інтерв'ю на Youtube розповів про те, як чоловікам у тилу слід готуватися до можливої ​​мобілізації.

Він зазначив, що вчитися слід щодня, особливо стріляти, проходити тактичну медицину, стежити за подіями на фронті та розбиратись у зброї. Він зазначив, що хоча підтримувати країну заробітком грошей, волонтерством та іншими способами – добре, але не менш важливо бути готовим до довгострокової війни.

Женя Галич. Фото: скрін youtube
Женя Галич. Фото: скрін youtube

Женя Галич підкреслив, що у ЗСУ потрібні не лише піхота та артилерія, а й фахівці, такі як дрон-пілоти та класні тактичні медики. Він закликав усіх долучатися до курсів підготовки, шукати можливості та долучатися до зміни людей, які вже стомлені війною.

"Є сто відсотків особового складу, який уже рік воює, який уже рік забезпечує, який рік волонтерить, який уже рік збирає гроші. день", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Женя Галич. Фото: скрін youtube
Женя Галич. Фото: скрін youtube

Про вручення повісток Женя Галич заявив, що немає нічого неправильного у тому, що вони вручаються у громадських місцях, оскільки це закон.

"Як я повинен вчинити? Я можу домовлятися, можу відсиджуватися або я захищатиму свій будинок. Я дав відповідь – я захищатиму", - додав Женя.

Нагадаємо, соліст O'Torvald Женя Галич пішов у ЗСУ боротися з окупантами слідом за Хливнюком і Тополею: "Оркам дорога в пекло"

Як повідомляв "Знай.uа", Женя Галич з "O.Torvald" розповів про жахіття війни, побачені на службі у ЗСУ: "Досі не прийшов до тями"

Знай.ua писав, Женя Галич з "O.Torvald" і Даніель Салем влаштували гучне "паті" просто в салоні автомобіля: повеселилися від душі