Колишня Тараса Цимбалюка, учасниця "Холостяк-12" Вікторія Варлей вже давала велике інтерв'ю, за ним ще одне...

Дівчині є про що розповісти – не лише про романтичний проект, а й про своє життя. Тим більше зараз... адже, як виявилося, літак, яким летіла Вікторія, несподівано спалахнув під час польоту.

Вікторія Варлей, фото: Instagram
Вікторія Варлей, фото: Instagram

Ніхто із пасажирів не постраждав, а сама Вікторія Варлей, можна сказати, навіть не запанікувала. Все це сталося під час повернення з Гаваїв до Майамі, яке тривало 27 годин. Про це дівчина розповіла у Instagram Stories.

"Я вже в Майамі, я вже вдома. Але всю ніч я летіла з Гаваїв до Майамі, весь шлях зайняв приблизно 27 годин. Дуже довго були затримки", - розповіла Вікторія.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Загоряння задньої частини літака сталося вже під час посадки. А Варлей не одразу зрозуміла, що відбувається... адже спала. Її чоловік був змушений розбудити її, щоб повідомити, що вони "горять", але учасниця "Холостяка" не надала цьому великого значення.

Як виявилося, таке з Вікторією Варлею відбувається не вперше. Раніше з аварійною посадкою вона стикалася у Німеччині. Благо обидва обійшлося без жертв.

Вікторія Варлей, скріншот: Instagram Stories
Вікторія Варлей, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, нова дівчина Цимбалюка потрапила в "Холостяк" швидше за його колишню Варлю: "Ніхто не очікував"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Варлей розкрила правду про бізнес "Холостяка" Топольського: "Навіть не мільйонер"

Знай.ua писав, "Вмію подобатися татам": Саша Мудра знайшла собі багатенького американця після фіналу "Холостяка"