Відомі красуні, подружки Маша Єфросиніна та Оля Полякова випустили новий випуск "дорослих дівчат", де обговорили, як і де можна знайти своє щастя.

Полякова на своїй сторінці Instagram розмістила короткий анонс нового випуску. Зірка зазначила, що у новому випуску "Дорослих дівчат" з Машою Єфросиніною обговорювали тему, яка цікавить багатьох — знайомство з партнером.

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

Навколо цієї теми завжди точаться дискусії: одні переконані, що там неможливо знайти кохання і серйозні стосунки, інші доводять своїм прикладом зворотне. Насправді ж досвід користування подібними сайтами нагадує лотерею, де можна виграти щасливі стосунки, підняття самооцінки та навіть шлюб, а з іншого боку неприємний досвід, розбите серце та зневіру в коханні. — написала Оля Полякова.

Вона поцікавилася у підписників, якої вони думки про сайти знайомств, тіндери та інше.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

"В спортзалі, як на мене, можна займатися собою і познайомитися з цікавими людьми... Нарешті я зустріла свого... 26 років тому просто так! Зараз мені 50 років і я маю таку форму, що можу повторити",

"Вже 6 років разом і прекрасну Донечку маємо, познайомились на сайті знайомств, а виявилося, живемо навпроти ніколи не бачилися",

"Я зі своїм чоловіком познайомилася, точніше він зі мною, на сайті подорожей. І то випадково, ми просто шукали які місця відвідати, і натрапили один на одного. Так що ніколи не знаєш де зустрінеш свою людину, але це класно, бо зовсім не очікуєш", - прокоментували підписники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Маша Полякова поскаржилася з Парижу, але українці її змішали з брудом.

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова порадувала українців новою версією свого хіта: "Розліталися орки на грядки".

Також "Знай.ua" інформував, Маша Єфросиніна натягла тісні лосини і задумалася про залізні "причиндали": "Зад сам себе не підтягне".