Відома українська актриса Ольга Сумська звернулася до українців у найскладніший для всіх час.

Саме тоді ніхто не мав права піддаватися паніці, адже так ми не переможемо, вважала артистка. У перші дні повномасштабної війни багато зірок піднімали моральний дух українців і наша Роксолана – не поневіряння.

Ольга Сумська, скріншот: Youtube
Ольга Сумська, скріншот: Youtube

Жінка записала відеозвернення і опублікувала його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Наразі актриса продовжує активно за допомогою інтернету доводити правду всьому світу щодо того, що зараз відбувається в Україні.

На даний момент українці найзгуртованіший народ у світі, і мають підтримувати один одного як ніколи.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А ось головна риса українців – сила духу, незважаючи на розпач, який переслідує всіх нас останні два тижні. Ми не повинні піддаватися паніці, і повинні дбати про наших близьких.

"Якщо поряд з вами ваші батьки - будьте з ними. Ви їм як ніколи потрібні. Допомагайте людям похилого віку - дізнайтеся, що їм потрібно", - йдеться у повідомленні Ольги Сумської.

Також актриса зазначила, що друзі з різних країн по всьому світу пропонували їй допомогу, допомогти покинути Україну, але вона відмовилася.

"Ми залишаємося вдома. Тому що це наша земля. І ми обов'язково переможемо", - підсумувала жінка.

До речі, невдовзі після початку повномасштабної війни Ольга Сумська втратила маму. Померла вона 27 лютого, а попрощалися з Ганною Іванівною 1 березня.

"Встигли поховати нашу красуню матусю, Ганну Іванівну... З молитвою священика і під звуки сирен... Господи, дякую тобі" , - написала актриса.

Нагадаємо, що вічно молода Ольга Сумська здивувала тим, як вона виглядала у 14 років: "Ми ганяли на простих".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська разом із таємничим реготом захотіла відпочити на дивані, але він не витримав натиску: "Та ви бухаючи".