Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про тяжкий вибір багатьох артистів, які не могли у 2014 році визначитись, де вони хочуть працювати.

Stories з'явилися на сторінці співачки у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Одного вечора вона вирішила написати свої роздуми про зашкварні півтонни.

"У 2014 році вибрати свою країну було для артиста складним кроком, як ми всі пам'ятаємо, мало кому це було під силу. Було убоге становище, вам було по*уй. Коли закінчилися російські концерти, настало убоге становище у вас, вже нікуди бігти" – пише Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

І тут, як зазначає співачка, починається перенавчання.

Жінка закликала робити добрі справи не заради посту в соціальну мережу Instagram, не треба відволікатися від порятунку своєї душі, адже українцям зовсім начхати на весь цей контент.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Найкращий детектор брехні - сам народ, який і вирішує, хто є хто, і кому належить.

Найімовірніше вона говорить про Марув, а також Ані Лорак , Тодоренко, Джигана, які після подій 2014 року продовжили виступати в Росії, а останні троє навіть переїхала туди, і досі не засудили російську владу за те, що вони творять на їхній рідній. землі.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль уперше за багато років побачила розумних людей: "Сумую...".

Раніше ми повідомляли, що не Дан Балан і Євген Огір? Тіну Кароль помітили "в руках" в українського красеня задовго до популярності.

Також стало відомо, що Тіна Кароль на прем'єрі документалки Шона Пенна про війну розповіла, як пишається собою.