Селена Гомес сказала, що вона збрехала про те, що на неї не вплинули негативні коментарі бодішеймерів, визнавши, що вона у своїй кімнаті ридатиме.

"Я брехала. Я виходила в інтернет, викладала фото і казала: "Це не має значення. Я не приймаю те, що ви кажете"" , — сказала 30-річна актриса в документальному серіалі Apple TV+ "Дорогий…", який був випущений 9 березня.

Селена Гомес на яхті, фото із соцмереж
Селена Гомес на яхті, фото із соцмереж

Гомес, яка має послужний список блокування бодішеймерів, продовжила, що, незважаючи на те, що вона зображала себе непроникною для онлайн-тролів, вона все одно буде у своїй кімнаті плакати на всі очі, тому що ніхто не заслуговує на чути ці речі.

"Я публікувала ці речі, кажучи, що мене це не турбує, тому що я не хотіла, щоб це турбувало інших людей, які відчувають те саме, - продовжила 30-річна Гомес. - Мені соромно за те, як вони виглядають , хто вони, кого вони люблять, я просто думаю, що це так несправедливо. Я не думаю, що хтось заслуговує на менше "

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Колишня дівчина Джастіна Бібера, у якої в 2014 році було діагностовано вовчанку, поділилася, що люди в Інтернеті не могли дочекатися, щоб знайти причину, щоб зламати її, незважаючи на хворобливі побічні ефекти її хронічного захворювання.

"Мене соромили за те, що я набрала вагу через вовчанку" , - сказала вона.

Селена Гомес
Селена Гомес

На початку цього року Гомес аплодувала бодішеймерам після її появи на "Золотому глобусі" 2023 року. На той час зірка каналу Disney одягла сукню без бретельок від Valentino разом зі своєю 9-річною сестрою Грейсі.

"Зараз я трохи велика, тому що я добре провела час на канікулах" , - сказала Гомес у Instagram Live після церемонії нагородження, додавши: "Але нам все одно" , коли вона та її сестра вибухнули сміхом.

Нагадаємо, що Селена Гомес наплювала на скандал і пішла, показавши себе справжню - Гейлі Бібер готує човен: "Прослуховування до "Аквамена 2"".

Раніше ми повідомляли, що Гейлі Бібер злякалася скандалу з Селеною Гомес, поки Кайлі Дженнер підкинула дров: "Ніякого натяку".