Відомий український блогер та ведучий тревл-шоу "Орел і Решка" Антон Птушкін записав відеозвернення до своїх фанатів, зокрема росіян.

Це відео він назвав "Де я був 8 років" за мотивами улюбленого питання "промитих" пропагандою росіян.

Телеведучий зізнався, що він родом із Луганська. І у 2014 році, він разом із сім'єю змушений був залишити рідний будинок. Птушкін зізнається, що з того часу, як у місто заїхали люди на військовій техніці, будь-який спогад про Луганськ викликав у нього лише біль.

Антон Птушкін. Фото: скрін youtube
Антон Птушкін. Фото: скрін youtube

[quote author=""]" Луганськ – це мій будинок, який у 2014 році у мене забрали. У вас колись забирали будинок?" - Запитав він питання.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Антон, як і багато українців – російськомовний. Але, за роки життя у Києві він жодного разу не зіткнувся з відкритою агресією на свою адресу. Ведучий зазначив, що все, що росіянам говорять з екранів телевізора - брехня.

[quote author=""]" За 10 років життя в Києві, це я вам точно скажу, неонацистів набагато простіше побачити на федеральних каналах, ніж на вулицях столиці України. яку тисячу разів повторили російські ЗМІ. Але від цього вона не стала правдою, а залишилася брехнею. Цією брехнею зараз намагаються виправдати захист російськомовних мешканців Донбасу бомбардуваннями Харкова та Маріуполя", - констатує блогер.

Антон Птушкін, скріншот
Антон Птушкін, скріншот

Антон Птушкін розповів, що всі ці 8 років, поки в Україні йде війна, він не мовчав, а подорожував світом і розповідав про нього і показував його людям. Він хотів, щоб усі його фанати побачили, який прекрасний світ і як можна розвивати свої навіть маленькі території, а не захоплювати інші. А головне – він хотів надихнути інших людей подорожувати та пізнавати світ.

Антон Птушкін, скріншот
Антон Птушкін, скріншот

Тепер, припускає він, ціле покоління росіян, можливо, ніколи не вийде за межі росії і житиме з тавром цієї війни.

" Україну ця війна зробить ще сильнішою та вільнішою. ​​Але за це ми, швидше за все, заплатимо нескінченно високу ціну. Що буде з вами – вирішувати вам", – сказав він.

Нагадаємо, що Михайло Кацурін та Антон Птушкін провели експеримент разом, порадувавши Дорофєєву: "Насолоджуйтесь".

Раніше ми повідомляли, що кіт Степан попався з Антоном Птушкіним на "побаченні", пес Патрон втрутився: "У скільки обійшлося?".