Відома українська співачка та героїня шоу "Холостячка" Злата Огневич написала, що думає про росію та її народ.

За її словами, ця країна проклята і більше схожа на лепрозорій. Про це вона заявила на особистій сторінці в Instagram.

"Ізгої і проклятий народ. І країна ваша— лепрозорій. Ось Ви хто, росіяни. Після всіх звірств і болю, який Ви завдали моєму народу та рідній Україні... у мене вже немає сил виправдовувати навіть ту незначну кількість людей, що залишилася на території помийної". ями під назвою росія. Ви всі для мене єдині, і так, я маю на це моральне право", - впевнена Злата.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Вона також розкритикувала росіян за те, що речі та соцмережі виявилися для них важливішими, ніж життя інших людей, у тому числі й їхніх співвітчизників.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Поки є бутерброд у холодильнику - вам ок. Це дно колись великого і сильного народу. Я б померла від ганьби або покинула країну на Вашому місці. Але, на щастя, я на своєму місці, в Україні. Я проклинаю всіх і кожного, хто мовчав і зберігав нейтралітет. І мені не соромно, і я не хочу бути толерантною сьогодні. Це страшні слова, але вони щирі" , - додала співачка.

Злата та Андрій, скріншот: YouTube
Злата та Андрій, скріншот: YouTube

"Немає прощення цим нелюдям!! Вони вже на дні давно! Україна відновиться і розквітне!" , – упевнені коментатори.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зібралася на весілля з двома нареченими: "Це фантастика...".

Раніше ми повідомляли, що безжурна Злата Огнєвіч показала щасливу блакитну пару і зізналася у бажанні: "Мрію найбільше".