Відома блогерка, яка набула популярності завдяки зйомкам у серіалі "Школа" Оля Шелбі (Ольга Шевченко), одного разу звернулася до своїх фанатів у росії, і закликала їх не мовчати.

Це сталося на початку повномашстабної війни і всі ми тоді ще вірили, що до росіян можна достукатися. У це вірила Оля. Відповідна посада з'явилася на сторінці молодої актриси в соцмережі Instagram.

Оля Шелбі закликала росіян битися хоча б за своє майбутнє, адже за такого уряду країну чекає крах.

Оля Шелбі, фото: Instagram
Оля Шелбі, фото: Instagram

"Росіяни. Може ви почнете битися за себе і майбутнє своїх дітей? Хоча б за себе. Ми живемо в бомбосховищах і бачимо як наші міста намагаються зрівняти із землею. Стільки болю я ніколи не відчувала. Біль, страх і сльози. Це те, що відчуває моя країна останніми днями. Коли від кожного повідомлення від рідних завмирає серце", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знаменитість зізналася, що вона разом із сім'єю все життя говорила російською мовою, але в жодному українському місті її ніхто ніколи не утискав за це. Оля розповіла, що вільно могла говорити російською, як у Харкові так і у Львові, і жодних нерозуміння не було.

Фото зі сторінки Ольги Шевченко
Фото зі сторінки Ольги Шевченко

Скріншот поста Олі Шевченка
Скріншот поста Олі Шевченка

Нагадаємо, що подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" здійснила мрію 20-річних українок у Дубаї: "Дізналися перед вильотом".

Раніше ми повідомляли, що подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" втекла до путіна на побачення: "Вийшло закохатися".