Відома російська балерина та актриса Анастасія Волочкова, яка прославилася гучними скандалами та своїм черговим шпагатом, знову здивувала свою армію шанувальників постом у соцмережі Instagram.

"Згадуючи мій улюблений край і тепло. Бажаю всім світлого дня. Я дуже ціную красу у всьому. А моя підготовка до вистави 1 квітня вже почалася", - написала вона під знімком .

На фото Анастасія у купальнику тілесного кольору, розшитому блискітками у зоні декольте та бікіні. Її ноги оголені, а босоніжки на платформі нагадують "привіт" із 2000-х.

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

"Після фоток з аеропорту ці вже не в топі", "Чому не лікуєшся? Глибоко хвора людина", "Хто про що, йде війна, а швабра все Мальдіви та Мальдіви", - пишуть коментатори .

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А де і в чому тут краса???", "Тільки в запаленому мозку білого лебедя, який протух і розкладається", "Це фото просто крик розпачу якийсь!"

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

"Славу богу, що ви поміняли балет на цирк. Поважаю ваш вибір, давно пора", "Настенька, Ви Дімочку працювати відправте. Звик до безкоштовної годівниці у Вас вдома, та й на Мальдіви, мабуть, розраховує. Може Ви не в курсі, але рубль впав і ціни на продукти і гаряче Вами улюблені алкогольні напої сильно дорожчають. Усіх годувати і напувати - це скільки ж працювати потрібно! , – радять балерині шанувальники.

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

Нагадаємо, що Волочкова з Джигурдою видали огидне п'яне видовище любові до путіна: "Ми за росію".

Раніше ми повідомляли, що Волочкова бридко облизала те, що насадив на дриль Джигурда: "Уся країна бере до рота і передає у спадок".