Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами у соцмережі Instagram.

Українців з початку війни об'єднала одна спільна мета та бажання. Насамперед, щоб усе це пекло припинилося, а другорядне, але не менш важливе - щоб диктатора росії нарешті наздогнала його доля за всі вчинені злочини. Злата Огнєвіч вирішила особисто зайнятися цим, хоча методи обрала нетрадиційні.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Злата стала ворожкою, що чаклує з життям путіним. Вона навіть обрала відповідне вбрання та озброїлася свічкою, полум'ям якої спалила ім'я президента росії з абревіатурою RIP.

Однак вона не врахувала, що в перекладі це означає "спочивай зі миром". Це й збентежило шанувальників.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Злата Огневич, кадр за відео
Злата Огневич, кадр за відео

Багато хто оцінив ідею Огнєвіч, але незадоволені все ж таки знайшлися. Співачки запропонували не займатися дурницями, а також дорікнули за використання RIP.

"Ворожка бомба. Давай ляльку вуду на того дітька. Маю файні ідеї, що з нею можна зробити", "Дурня. Займися чимось серйозним", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, колишній Злати Огнєвіч Роман Свечкоренко показав, як ридають чоловіки: "Я не можу - серце кипить"

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч знайшла в собі сили сказати це після всіх бід: "Я б померла від ганьби"

Як повідомляв Знай.ua, безжурна Злата Огнєвіч показала щасливу блакитну пару і зізналася в бажанні: "Мрію найбільше"