Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія розкрила українцям шокуючу інформацію щодо свого зв'язку минулого з диктатором рф. Як виявилося, путін особисто і часто зв'язувався з нею, запрошував на концерти до кремля.

Камалія та Захур. Фото: скрін youtube
Камалія та Захур. Фото: скрін youtube

"Я зустріла Путіна у Києві, а потім Путін почав кликати мене до Кремля співати з 2005 року. Він часто дзвонив мені, а потім раптом перестав дзвонити. Я не знаю чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим", - заявила вона.

У пості співачки, який, ймовірно, є вирізкою з якогось інтерв'ю, уточнили, що 20 років тому Зеленський нібито "розважав" путіна в рамках комедійного шоу, а Камалія співала. Більше того, тоді ворог України видавався їй добрим, але вже тоді хотів створити новий СРСР.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Він виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що Путін нападе на Україну, я не повірила б. Бо я знаю, що він любить Україну. Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР", - додала Камалія.

За словами зірки, команда Зеленського співпрацює з нею та її чоловіком Захуром, коли потрібна допомога. Також президент нібито просить, щоб Пакистан не був нейтральним, а підтримував Україну.

Нагадаємо, Камалія показала красеня, який "цілує" її, поки Захур із дочками в Лондоні: "Видно, що дуже любить"

Раніше ми писали про те, що Камалія розповіла, як їй нелегко бути в Україні без чоловіка та дочок: "Живу, ризикуючи"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія похвалилася чудовою роботою Захура, постарався на славу: "Улюблений, ти ювелір"