Відома українська співачка Ірина Білик під час війни активно допомагає рідній країні та виступає на благодійних концертах, але також не забуває радувати віддану публіку в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч людей.

Ірина Білик дуже зблизилась із шоуменом Дімою Коляденком під час війни, про що говорять їхні спільні фото та відео у мережі. Раніше їх пов'язували дуже тісні стосунки, співачка неодноразово отримувала від нього пропозиції руки та серця. Зараз, зважаючи на все, лід знову розтанув.

Білик та Коляденко, скріншот з відео
Білик та Коляденко, скріншот з відео

На цей раз артистка показала нову фотографію з Коляденком, на якій вони променисто посміхаються і обіймаються. Вона міцно обхопила його талію, а той немов засяяв від щастя. Ірина також залишила геолокацію. На даний момент вони разом перебувають у Празі.

У підписі до публікації Білик дала зрозуміти, що обіймає Коляденко саме вранці, а ще запитала, з ким це хотіли б повторити її фанати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"А ми до вас в ранковий час) Друзі маємо до вас питання: А кого ви обіймаєте (або хотіли б обійняти) зранку?" - написала вона.

У коментарях шанувальники поділилися своїми думками, а також не забули прокоментувати возз'єднання артистів.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Нагадаємо, Ірина Білик різко перетворилася з блондинки на шатенку: "Є питання, чому..."

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик після пристрасті з Коляденком заявила, що їй завжди буде мало: "Серце ніколи не втомиться"

Як повідомляв Знай.ua, хресниця Ірини Білик Аліна Гросу знайшла в собі сили розповісти про зради: "Довгий час мовчала"