Відомий український режисер, гуморист "Ліги сміху", актор, а віднедавна ще й співак Руслан Ханумак зрозумів, що його крайня музична робота "Дика дичка" стала для нього останньою. Після великої хвилі хейту на кліп та трек, де у Руслана на підтанцьовці були "захисниці з ЗСУ", Руслан вирішив вибачитись перед українцями.

До слова свою роль у цій композиції відіграла ще одна зірка, головна героїня серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька. Актриса довго була за кордоном, у німецькому Гамбурзі, а щойно приїхала в Україну одразу ж поїхала до студії до Руслана записувати трек "Дика дичка". А потім був уже й кліп.

Про це Руслан Ханумак розповів у своєму відеозверненні, яке опублікував у соціальних мережах.

Руслан Ханумак, скріншот: YouTube
Руслан Ханумак, скріншот: YouTube

Виходить, що Руслан Ханумак вирішив закінчити свою і таку нетривалу кар'єру виконавця, не витримавши шквалу критики і чорного хейту.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я не йтиму проти народу, бо той, хто йде проти українського народу, завжди погано закінчує... І хочу вибачитися перед тими, кому я зруйнував життя цією піснею і зіпсував усе, що тільки можна було. Мені не місце у музиці. Я піду з музичної індустрії," - заявив Руслан Ханумак.

Ось така вийшла історія, без щасливого кінця, але ніхто не знає, що на нас чекає за кілька днів чи місяців. Поживемо побачимо.

Нагадаємо, парад сорому триває: українців обурила пісенька "Діка Дічка", де на "підтанцьовуванні" захисниці ЗСУ.

Раніше повідомлялося, Слава Дьомін та блогер Шаманська згадали ще одну зрадницю: співала з кіркоровим.

Також, зірка "Ліги сміху" Руслан Ханумак звернувся до колег із Росії, не може їм пробачити: "Видрюють нас".