Відома українська співачка Світлана Лобода розповіла, чому продовжує співати російською та відповіла низка інших, хвилюючих шанувальників питань в інтерв'ю для YouTube-каналу Раміни Есхакзай.

Світлана Лобода продемонструвала, що чудово володіє українською мовою та зазначила, що спілкуватиметься нею в Україні. Втім, співати припадає російською, оскільки багато "російськомовних шанувальників в інших країнах не розуміють українську". Також у планах співачки освоїти англійську мову.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Мої російськомовні шанувальники в інших країнах не розуміють української. Мені доводиться до них звертатися російською, щоб розповісти про те, що відбувається в Україні. Водночас останній рік я активно навчаю англійську. Мова це болюче питання. Можливо, згодом я перейду англійською. В Україні говоритиму українською", - поділилася зірка.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Світлана Лобода зізналася, що не ображається на звинувачення у "перевзуванні" і додала, що ніколи не втрачала Україну і останній рік жила між Європою та Києвом. Крім того, вона додала, що вважає нечесним, коли її порівнюють з Ані Лорак та Таїсією Повалій.

"Ми зараз у Києві, а вони в Росії. Люди, які порівнюють нас, вони або нечесні, або маніпулятори", - зазначила виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Лобода задонатила блогерці Раміні Есхакзай на дрони 100 тисяч грн: "Несподівано та показово".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва пошаліла через початок весни і нагадала про заборонене кохання: "Це щось із чимось".

Крім того, ми писали, Оля Полякова показала того, хто був з нею багато років і впорався краще за чоловіка: "Нас звела доля".