Відома українська співачка Ірина Білик та шоумен Діма Коляденко розтопили серця шанувальників дуже милим відео, яке артистка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ірина Білик намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та радувати їх новими фото та відео з особистого життя та роботи. Цього разу вона зворушила зворушливим роликом із Дімою Коляденком, з яким колись була у досить тісних стосунках.

Ірина Білик, скріншот з відео
Ірина Білик, скріншот з відео

Так, на відео Діма Коляденко з'являється за спиною Ірини Білик та пропонує їй одну виноградинку. Зірка у відповідь крутить носом, а потім отримує ціле гроно. Співачка натякнула, що такі сніданки наразі для них не рідкість.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Багато українців сприйняли такі теплі стосунки зірок як їхнє возз'єднання.

"Ви, як нитка з голкою", "Іро, ви знову разом???", "Якщо ви знову разом, то я дуже рада. Ви прекрасна пара. І вам судилося бути разом", "Від долі не втечеш.. Ви як ДжейЛо та Бен Афлек", "Пакетик чаю заварений двічі - міцніше не буде, але я у вас вірю! Красива пара", "Ви знову разом? Ого!!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Білик заінтригувала ранковими обіймами з Коляденком: "Сподіваюся, цього разу все вийде".

Також наш портал інформував, вільна від хлопців та коханців Аліна Гросу зізналася, як правильно доглядати чоловіка: "Боюсь, що піде..."

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська переконана, що Україна битиметься до останньої людини: "Стріляти до кінця".