Актор та зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк поділився цікавими думками зі своїми глядачами, зробила публікацію в соціальній мережі Instagram.

Зокрема Цимбалюк звернувся до тих співвітчизників, які вирішили шукати притулку за кордоном, втікаючи від війни в Україні. Його обурила поведінка деяких громадян, які дозволяють собі щось вимагати у волонтерів на кордоні, замість подякувати за приділену увагу.

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

"Друзі, нам, українцям, треба завжди залишатися людьми. Мені боляче читати, бачити і чути, як дозволять поводитися наші деякі біженці за кордоном. Думаю, зараз все має відбуватися тільки через призму подяки. Ви навіть не уявляєте, наскільки нам наші західні сусіди пішли на зустріч, жертвуючи своєю економікою, звичним комфортом тощо” , - звернувся до українців Цимбалюк.

Наприклад, пише актор, деякі громадяни дозволяють собі обурюватися через побутові незручності і "обсикають газони на кордоні".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка
Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка

"Якщо колона польських волонтерів, приймаючи вас у свою країну, безкоштовно роздає воду, ви просто не маєте права дозволяти собі подібне: "А що, газованої води немає?", а" коли нас годуватимуть?", "І шо це, ми вшестером житимемо у двох кімнатах?" - просто ганьба. Тому, коли люди починають штовхатися в чергах, обцікати газони біля кордонів, тому що черга в 15 людей, - це занадто. " , - упевнений Цимбалюк.

Нагадаємо, що нова дівчина Цимбалюка потрапила в "Холостяк" швидше за його колишню Варлю: "Ніхто не очікував".

Раніше ми повідомляли, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної", який отримав повістку, пояснив, чому він корисніший у тилу: за Влада Яму теж "відзвітував".