Відомий український кулінар та переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко закликав українців не шукати хороших росіян, які могли б підтримувати Україну у війні, яку розв'язала рф.

Про це Євген Клопотенко написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

Клопотенко зазначив, що не потрібно шукати так званих "хороших" росіян, адже, як показують опитування, більшість із них підтримує війну, яку розв'язала росія.

"Треба розуміти дві речі. Перша: більшість росіян, за опитуванням, вважає, що напасти на Україну - правильне рішення. Друга: росіяни, що проти війни здебільшого мають таку позицію, тому що у них забрали їхні блага через санкції. Тобто, якби росія домінувала зараз на військовому та дипломатичному полі, то росіяни-зворотні-пацифісти підтримували б дії своєї країни", - зазначив Клопотенко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Євген Клопотенко, скріншот
Євген Клопотенко, скріншот

За словами Клопотенка, безумовно, є "розсудливі представники цієї нації, але їх мало в порівнянні зі 140 млн осіб". Тому кулінар закликав не думати про них, адже Україна наразі має більше турбот.

"Тому не треба вишукувати мед серед л*йна. Це марно. Якщо ми шукаємо хороших росіян, то ми все ще залежимо від росії та її думки. Так Україна не стає ментально вільною. Краще витратити час на вибудовування України, яка є незалежною у всіх її проявах", - підсумував він.

Нагадаємо, що Клопотенко зізнався, яка Олена Зеленська після тісної роботи.

Раніше ми повідомляли про солодкий рис, який замінить усі торти з Рошена: простий рецепт від Клопотенка, з яким інші десерти ви не захочете.