Нещодавно спалахнув скандал з Олексієм Потапенком, якого українська виконавиця GIP C звинуватила в спробах встановлення інтимних відносин в обмін на кар'єру.

За її словами, артист намагався залучити її до "непристойності", хоча поки що не надала жодних конкретних доказів.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

На цьому тлі з'явилася інша - гучніша новина, опублікована в Telegram-каналі Harley Quinn. Там повідомляється, що Настя Каменських зовсім розлучилася з репером, з посиланням на слова 35-річного друга співачки. Нібито він їй постійно зраджував із малолітніми дівчатами, яким обіцяв блискучу кар'єру. GIP C – одна з них. Цю інформацію називають 100-відсотковою.

"Настя налаштована на сім'ю, з дітьми не складалося, стали доходити чутки. Зараз вони не живуть разом. Вона залишилася в особняку по сусідству з кумами Осадчою та Горбуновим. Вона явно переживає. Втратила голос на тлі стресу, скасувала тур", - йдеться там.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І справді, нещодавно Настя Каменських була змушена скасувати тур через проблеми з голосом.

Як насправді складеться ситуація - залишається загадкою, принаймні доти, поки або співачка, або репер не скажуть про це офіційно та самостійно.

Настя Каменських, скріншот: Telegram
Настя Каменських, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Настя Каменських втратила голос і потребує термінового лікування, але українці безжальні: "На пенсію"

Як повідомляв "Знай.uа", співачка GIP C звинуватила Потапа у флірті за спиною у Насті Каменських заради кар'єри: "Вночі, з лисим Олексієм"

Знай.uа писав, Настя Каменських зізналася, що коїться у неї "всередині": "Поєднатися з близькими..."