Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 615 тисяч людей.

Влада Седан та Олександр Зінченко є батьками маленької доньки Єви, яка підкорює багатотисячну аудиторію своєю красою та очима небесного кольору.

Влада Седан з донькою, фото з Instagram
Влада Седан з донькою, фото з Instagram

Цього разу журналістка розмістила відео, де малеча з великим коханням обіймає свого батька, але забороняє це робити мамі.

"І сперечатися не варто 🤪😅❤️" - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мама запитала доньку, чи може обійняти батька, а та категорично заборонила. Коли Седан потяглася до чоловіка, Єва почала її відштовхувати, ревнувати і кричати: "Мій тато!". При цьому футболіста дуже розчулює реакція дівчинки, а Влада жартівливо заявляє, що так не можна і вона плакатиме від образи.

"Ну хоч разок, ну будь ласка. Єва, так не можна. Хіба так красиво? Я плакатиму", - жартома обурилася Седан.

Нагадаємо, хто така крашиха? Влада Седан показала, від чого не відмовиться Олександр Зінченко: "Рідкісне поєднання краси та розуму"

Раніше ми писали про те, що валяється на підлозі і любить усміхатися: Влада Седан показала, як вони живе з Олександром Зінченком

Як повідомляв Знай.ua, Владі Седан обзаздрилися, коли побачили причинне місце Зінченка з "Арсеналу": "Ніфіга собі волина"