Відомий український артист Дмитро Монатік 1 квітня святкував День народження. Цього року знаменитому артисту виповнилося 36 років.

Свого друга та колегу по цеху привітали колишнє подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва на своїх сторінках у Instagram.

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua
Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

Відома артистка побажала Дмитру Монатіку в такий непростий час знову отримати приводи для усмішок і якнайшвидше повернутися до улюбленої справи.

"Дорогий мій друже, хочу, щоб ти знову посміхався! Хочу знову зустрічатися за лаштунками зйомок, ходити один до одного в гості та обговорювати творчі плани, а найбільше хочеться, щоб ми здобули перемогу. Сумую за такими нам 💔 З Днем Народження тебе, мій дорогий", - зазначила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Скріншот допису Наді Дорофєєвої
Скріншот допису Наді Дорофєєвої

Колишній чоловік Дорофєєвої Дантес також приєднався до поздоровлень. Він зізнався, що дуже радий тому, що в його житті з'явився такий добрий друг, який завжди підтримає і буде поряд незважаючи ні на що.

"Я бажаю тобі спокою і сил, знаю, це прийде лише після перемоги, впевнений, вона скоро. Бажаю бути завжди поряд з твоєю сім'єю та неймовірними дітьми в їх найважливіші моменти. Бажаю тобі безмежної любові та розуміння , яке сам даруєш нам. Я дуже люблю тебе! Мрію накрити стіл, що ми всі сіли поруч один з одним, постійно перескакували з теми на тему, перебивали один одного, емоційно потопаючи у колі друзів", - підсумував він.

Скріншот допису Володимира Дантеса
Скріншот допису Володимира Дантеса

Нагадаємо, що Діма Монатік встав на голову і показав свої поголені ноги, Alyona Alyona здивувалася: "Роби це щодня".

Раніше ми повідомляли, що п'є горілку та спить на столі: Володимир Дантес показав, як розважається Даша Кацуріна.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва зробила це вперше зі зляканим Кацуріним, а потім нагородила своїм "персиком": "Трохи не знепритомнів".