Відома українська співачка, зірка соціальних мереж, лідерка думок серед підлітків та молоді Анна Трінчер, яка днями розповіла, що її улюблений котик "нагадив", а чоловік не захотів цю справу прибирати, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу до Анни Трінчер приєднався ще один неймовірний персонаж із соціальних мереж, улюбленець Насті Приходько Олег Машуковський. Наразі зірочки зі своїми друзями вирішили записати спільне відео.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Анна Трінчер помістила серед відео смайлик у вигляді серця. Також можна зауважити, що Олег Машуковський, Анна Трінчер та ще двоє молодих та цікавих взяли участь у відео. Квартет танцював для відео в TikTok під композицію Анни Трінчер та POSITIFF - "Який ти козак".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Можна навіть провести паралель і уявити, що хлопці зібралися робити свій TikTok-хаус, де популярні блогери допомагають один одному стати відомішими в одному просторі. Однак це Анні та Олегу не потрібно, вони й так підкорюють вершини всіх чартів та рейтингів.

Проте сам Олег у перші дні квітня вирішив "закрити" свою сторінку в мережі Instagram, і це йому не завадило з'явитися на сторінці Анни Трінчер.

Нагадаємо, великодня здоба довела Анну Трінчер до оргазму: "Зараз у вас потече...".

Раніше повідомлялося, улюблена ж*па Анни Трінчер зробила це на килимку: видовище не для слабкодухих.

Також, Jerry Heil не змогла приховати звуки вибухів, молодик навіть не став брехати: "Бомба, ракета".