Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко розсмішив українців розмовою Байдена та Зеленського напередодні Великодня та контрнаступу ЗСУ. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко регулярно піднімає українцям настрій, а разом із ним і бойовий дух. В основному він знімає смішні скетчі, піднімаючи в них актуальні у суспільстві теми, тому шанувальники завжди з нетерпінням чекають на нові роботи гумориста.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко зіграв Володимира Зеленського та американського президента Джо Байдена, який напередодні Великодня та контрнаступу ЗСУ вирішив зателефонувати українському президенту. Вийшло досить кумедно та позитивно.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Українці, як завжди, оцінили ролик гумористу та залишили багато теплих реакцій у коментарях.

"Я зрозуміла контекст і до чого тут Байден у шапці тільки на фразі - замовляйте наше домашнє. Вогонь", "Млинець який ти класний", "Ахахаха топ)", "Скоро вже буде Великдень, а пункіна ЗСУ поріжуть на ковбаску", "Тонко помічено, що Байден тримає телефон нагору ногами", - посміялися користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, благодатний вогонь зійшов на Кремль: Влад Шевченко з "Ліги сміху" порадував українців захоплюючим прогнозом.

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Крім того, ми писали, гуморист із "Ліги сміху" Влад Шевченко розкрив справжню причину візиту Зеленського до Великобританії: "Секретна зброя".