Телеведуча 1+1 Людмила Барбір поділилася історією подруги, яка самостійно вибиралася з оточеного російськими військами Маріуполя.

Про це йдеться у сюжеті "Сніданок. Онлайн" в ефірі телеканалів ТЕТ та "2+2". У рубриці "Щоденники війни" виступила тележурналістка Олена Сошенко, яка тікала з дітьми з Маріуполя на початку повномасштабної війни. Вони пройшли понад п'ять кілометрів, незважаючи на постійні обстріли, щоб врятуватися і знайти безпечне місце.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

У місті-герої Маріуполі жінка та її родина пробули місяць – без електрики, тепла та водопостачання. Зараз Олена у безпеці, вона із синами вирушила до Польщі.

Однак у рідному Маріуполі залишалися її чоловік та свекруха.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Це Місяць пекла. Там залишилося дуже багато людей, адже це півмільйонне місто, рахуючи переселенців з 2014 року, то це десь 700 тисяч населення було. Зараз ніхто не знає, скільки людей убито, скільки загубилося, депортовано. Я інакше ніяк не можу назвати це як геноцид" , - додала жінка.

Людмила Барбір. Фото: скрін youtube
Людмила Барбір. Фото: скрін youtube

У свою чергу, Людмила розповіла про подругу з Волновахи, яка залишилася без житла і через місяць війни все ще залишалася у підвалі.

"У мене у Волновасі подруга, вона 20 днів не виходила на зв'язок. І вона написала: "Людо, Волновахи немає. Я жила в підвалі, квартири так само немає"... А я сиджу і думаю, що їй написати. Тому що я розумію: будь-що я напишу, це буде якоюсь безглуздістю. І я не можу знайти слів . Але треба виходити на зв'язок, щоб люди знали, що є ті, хто про них пам'ятає" , - наголосила ведуча.

Людмила Барбір, фото: Знай.ua
Людмила Барбір, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що красуня зі "Сніданок з 1+1" Люда Барбір зійшлася з одруженим Комаровим: "Я була схожа, пошаманила...".

Раніше ми повідомляли, що ведуча "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір розповіла, якою насправді була Руслана Писанка.