Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва продовжує ділитися різноманітними публікаціями у соціальній мережі Instagram та на інших майданчиках.

Нещодавно вона нагадала, що вже через місяць, у травні, у неї відбудуться кілька концертів у США та Канаді - зокрема, в Лос-Анджелесі, Сіетлі, Майамі, Нью-Йорку, Чикаго і Торонто.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Зараз у TikTok Даші Майорової - відомої блогерки - вийшло кумедне відео з Надією Дорофєєвою, під час якого вони мають дарувати один одному подарунки за квітами. Проте все вийшло не так, як хотіла Даша. Бо Надя підбирала відверто не найкращі, на її думку, подарунки.

Наприклад, на початку дівчатам потрібно було витягнути з пакетів подарунки синього кольору. Надя Дорофєєва дістала інтимний гель-смазку. Як згодом дізналася Майорова, цей лубрикант не новий, а використаний - з якою метою, невідомо.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua
Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua

Потім Надя Дорофєєва на жовтий колір дістала м'яку іграшку та клей ПВА, на червоний — перець і квітку... а от на помаранчевий прапор "Ющенко — так", який був частиною Помаранчевої революції.

І на додаток до гель-смазки, Надя під кінець подарувала презервативи та стрінги.

@dashatm19_

ТА ЗА ШО!! @nadyadorofeeva #дорофеева #майорова

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Syamsul

Нагадаємо, Надя Дорофєєва "у чаду" кохання з Кацуріним не забула і про страждання: "З порожнечею всередині і в нікуди"

Як повідомляв "Знай.uа", ігри Кацуріних, Дорофєєвої та Дантеса випливли назовні - ніхто і не подумав би, що все настільки: "Його ніхто і не любив"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва звернулася не до Кацуріна і залишилася з розбитим серцем: "Для когось кухонний ніж..."