Відома українська актриса Ольга Сумська показала всю правду про вторгнення російських окупантів до України. Зокрема, мова пішла про руйнування в Бучі, яка через рік після звільнення повернулася до нормального життя.

Публікація з'явилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона висвітлює всі події в Україні, а також допомагає українцям, які опинилися у скрутному становищі.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Ольга Сумська поділилася роликом, знятим у передмісті Києва. Це була нещодавно звільнена від російських окупантів Буча. Туди зайшли ЗСУ, і показали весь жах, що твориться на вулицях міста.

Розбиті машини, випалена земля, тіла людей дорогах, братські могили. Крім того, танки не шкодували людей, які їхали просто дорогою, і переїжджали їх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Ось стоїть цивільний автомобіль, роздавлений очевидно танками. Усередині мертва людина, і ось ми бачимо перехрестя. Це все автомобілі цивільних. Загинули люди, тут видно, що російські військові злочинці тиснули і вбивали всіх, хто траплявся їм на шляху", - розповідає військовий . ролику.

Буча після окупантів
Буча після окупантів

Видовище страшне. Люди постраждали через амбіції диктатора. При цьому в Міністерстві оборони російської федерації вистачило совісті заявити про те, що все це зробили українські військові, а російські війська не зачепили жодного мирного жителя. Також кадри з передмістя Києва вони назвали постановочними.

Евакуація з Бучі. Фото: Yutube
Евакуація з Бучі. Фото: Yutube

Все це на їхньому совісті, і карма обов'язково поверне в десятикратному розмірі все назад.

Нагадаємо, що Ольга Сумська знищила Фаріон, яка звинуватила маріупольців у знищенні свого міста: "Людина має відповідати".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська показала те вкрадене життя, якого більше не буде: вони забрали все та залишили руїни.