Якось ми писали про смерть улюбленої тещі сина легендарної Софії Ротару Руслана Євдокименка, потім про онука виконавиці Анатолія Євдокименка, який знайшов спосіб втекти з України.

А зараз знову доведеться повернутися до самої Софії Ротару. Після "перемоги" російських пропагандистів, коли вони думали, що жінка прийняла бік РФ у повномасштабній війні, вони знову написали про неї, але вже з сумної для себе точки зору.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Відома співачка Софія Ротару вже давно не проживає в РФ, і найближчим часом у неї може зникнути навіть можливість приїхати туди, адже вона вирішила продати майже всю свою нерухомість за вражаючі суми.

Під час своєї кар'єри артистка стала власницею двох квартир та дачі у Криму, житла у Москві. Не обійшлося і без придбання готелю у Ялті. Проте зараз вона таємно продає частину свого майна, повідомляє видання "Комсомольская правда". Однак поки угоди не йдуть гладко, оскільки високі ціни відлякують можливих покупців.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чотири роки тому Софія Ротару, як відомо, отримала штраф за несплату податків за дві квартири у Криму. Одну з них вона вже продала та хоче продати іншу. Свій готель "Вілла Софія" у центрі Ялти співачка переписала на свого єдиного сина Руслана. Зараз він теж намагається продати цей готель.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Є покупець, який готовий купити готель за 9 мільйонів євро, але у сім'ї Ротару хочуть за нього цілих 30 мільйонів.

"Дачу в Криму Ротару не хоче продавати, оскільки там пройшла її молодість із покійним чоловіком", - розповіла продюсер Аліна Сагіна.

Можливо, у недалекому майбутньому, після успішного контрнаступу ЗСУ, вона зможе знову там опинитися.

Нагадаємо, "Особливий сигнал, надісланий РФ": пропагандисти думають, що Софія Ротару перейшла на їхній бік

Як повідомляв "Знай.uа", онук Софії Ротару вперше показав свою красуню-дівчину, вибравшись до Європи: "Пишаюся"

Знай.ua писав, син Софії Ротару повідомив про трагічну втрату: пішла з життя