Чутка про те, що 25-річна зірка "Сімейство Кардаш'ян" та 27-річний актор "Дюна" та "Маленькі жінки" зустрічаються, мало не підірвав Інтернет у четвер, але він ще не підтверджений жодною зі сторін.

Офіційних заяв представників пари немає, проте це не завадило соціальним мережам поділитися своїми думками про ймовірних коханців.

Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale
Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale

"Побачення Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе відчуваються так само, як коли дві людини з вашої середньої школи, які ніколи не спілкувалися, починають зустрічатися через 6 років після випуску", - написав один фанат.

"Тімоті Шаламе і Кайлі Дженнер не зустрічаються, це якась нісенітниця, створена Кріс, який намагається знову повернути Кайлі в тренди з інших причин, ніж Хейлі", - припустив інший, посилаючись на недавню сварку, в якій брала участь Дженнер, щодо передбачуваної ворожнечі Хейлі Бібер та Селени Гомес.

Третій скептично налаштований фанат написав у Твіттері: "Кайлі Дженнер та Тімоті Шаламе… просто не можу вкласти в голові цю жахливу інформацію".

Чутки про стосунки Дженнер і Шалам вперше з'явилися в популярному акаунті Deuxmoi в Instagram, де стверджувалося, що кілька джерел підтвердили їм, що генеральний директор Kylie Cosmetics зустрічається з номінованим на Оскар актором.

Один інсайдер стверджував: "Я знав про них із січня, з Паризького тижня моди".

Друге анонімне джерело заявило, що вони теж можуть підтвердити слух, зазначивши, що їм розповів про це актор на зйомках "Ейфорії". Шаламе не знімається в серіалі HBO, його колега з "Дюни" Зендея грає головну роль.

Зендея. Фото: скріншот відео
Зендея. Фото: скріншот відео
Зендея. Фото: скріншот відео

Потім Deuxmoi також опублікував відео передбачуваної першої зустрічі Дженнер і Шаламе під час Тижня моди в Парижі, на якому зірка «Леді Берд» запаморочливо сміється, говорячи із зіркою реаліті-шоу. Крім цього кліпу, інших публічних появ пари, схоже, не було.

Кайлі Дженнер та Тревіс Скотт, фото із соцмереж
Кайлі Дженнер та Тревіс Скотт, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер після розставання з Тревісом Скоттом дала свої груди іншим чоловікам: "Так було завжди".

Раніше ми повідомляли, що Гейлі Бібер злякалася скандалу з Селеною Гомес, поки Кайлі Дженнер підкинула дров: "Ніякого натяку".