Французький актор Венсан Кассель раптово вилучив усі зображення своєї дружини-моделі Тіни Кунакі з Instagram – на тлі гучних чуток про те, що пара розлучилася після п'яти років шлюбу.

56-річний чоловік, який найбільш відомий своїми ролями у фільмах "Дванадцять друзів Оушена" та "Чорний лебідь", зв'язав себе узами шлюбу з 26-річною Тіною в 2018 році, через два роки після того, як вони вперше були пов'язані, і в У квітні 2019 року у них народилася дочка Амазоні.

Тіна Кунакі і Венсан Кассель, instagram.com/tinakunakey
Тіна Кунакі і Венсан Кассель, instagram.com/tinakunakey

Однак джерело повідомило DailyMail про те, що пара готується до розлучення, заявивши: "Вони розлучилися кілька тижнів тому. У Тіни розбите серце."

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Більш того, Вінсент не опублікував нічого, присвяченого дню народження Тіни, незважаючи на те, що модель повторно опублікувала кілька добрих побажань від своїх друзів у своєму акаунті.

Востаннє, коли актор лайкнув одне з приголомшливих зображень його дружини в Instagram, було 17 лютого, тоді як Тіна не змогла поділитися жодною фотографією з Вінсентом за кілька тижнів, що спонукало кількох її передплатників запитати: "Де ваш чоловік? "

Зазначимо, що Кунакі та Кассель зіграли скромне весілля у Франції у серпні 2018 року. Незважаючи на 30-річну різницю у віці, зірки, на думку шанувальників, виглядали разом дуже гармонійно.

Першою дружиною Венсана була одна з найкрасивіших акторок світового кіно Моніка Беллуччі. Шлюб із нею проіснував близько 14 років. За цей час у пари з'явилися двоє дочок — старша Діва, яка сьогодні успішно будує кар'єру моделі, співпрацюючи зі світовими брендами та молодша Леоні.

Моніка Белуччі. Фото: Instagram
Моніка Белуччі. Фото: Instagram

Нагадаємо, що голий Венсан Кассель без сорому взяв Тіну Канукі перед камерою.

Раніше ми повідомляли, що 24-річна Тіна Кунакі показала, чим краща за Моніку Белуччі - саме за це її покохав Венсан Кассель.