Відома українська співачка Юлія Саніна та фронтвумен гурту THE HARDKISS поділилася цікавими думками щодо української поезії та прози.

Своїми спостереженнями знаменита співачка поділилася на власній сторінці в соцмережі Instagram, в розділі stories.

Юля Саніна. Фото: скрін youtube
Юля Саніна. Фото: скрін youtube

Зірка зізналася, що у дитинстві постійно помічала, що вся творчість видатних українських поетів та письменників, які жили у різні часи, присвячена любові до Батьківщини та боротьби за свободу. Її постійно дивувало, чому українська інтелігенція присвячувала стільки часу та уваги саме цим темам, проте після російського вторгнення 24 лютого все стало на свої місця.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

"Останні дні важко підібрати слова. Коли я була малою, вже помічала, що величезна частина української поезії, прози, музики саме про волю, боротьбу і любов до рідної землі. Задавала багато питань. Чому наша культура присвячувала себе саме цим темам? Історія повторюється. Ми знаходимося в тому ж самому контексті і в такій же боротьбі, і наші предки", - зазначила Саніна.

Юлія Саніна зазначила, що зараз українці, як і наші предки, багато років тому борються за свою країну і свою свободу. І зараз усі зазнають однакового болю, адже головне перемогти ворога.

"Нічого не змінюється. Ми відчуваємо однаковий біль. І тепер все не тільки легко зрозуміти, а й відчути на собі. Лють і ненависть - єдине, що клекоче зараз у мені", - підсумувала знаменитість.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот stories Юлії Саніної
Скріншот stories Юлії Саніної

Нагадаємо, що Юля Саніна з The Hardkiss згадала, яким переломним був 2014 рік для України та її життя: "Жах, розгубленість".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль посміялася з Юлії Саніної, коли та була ще дитиною: "Доплакала до великої сцени".