Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна у випуску шоу "Дорослі дівчатка" з Олею Поляковою розповіла про кумедну ситуацію, яка особисто для неї обернулася справжньою катастрофою.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Багато років тому, в "Педан Притула шоу" її попросили продемонструвати свої спортивні навички, і тоді, без особливої ​​підготовки та розтяжки, вона невдало сіла на шпагат.

Наслідки переслідують її досі. Зараз ведуча займається стрейчингом та пілатесом, але не може сісти на шпагат. Справа в тому, що в шоу Маша не на жарт пошкодила зв'язки, але хотіла похвалитися і довести, що дуже спортивна.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Порвала собі зв'язки так... Я чула, як у мене тріснула шкіра. Хотіла дуже показати, що я спортсменка", - поділилася Єфросиніна.

А що найприкріше, цей момент так і не вставили у шоу, але причини не пояснили.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна дісталася і до Симоньян із Соловйовим, буде несолодко: "Ми вас спалимо за кожного"

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна на мить "забула" про біль через війну і повернулася у мирні часи: "Вороги нехай бачать, що ми непереборні"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна в образі Мортіші Аддамс спокусила відкритим декольте: одруженим не дивитись