Відома українська співачка Злата Огнєвіч їздила різними країнами світу з концертами, щоб зібрати гроші на допомогу Україні.

Якось вона виступила на благодійному концерті у Вашингтоні. Про це Злата Огнєвіч розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Співачка наголосила, що благодійний вечір у Вашингтоні відбувся в українському домі. Його організували разом із представниками посольства України у Вашингтоні. Огнєвіч подякувала всім за допомогу Україні та зазначила, що наша держава неодмінно здобуде перемогу.

"Я — Українка! І в цьому моя суперсила і ще - це суперсила мільйонів людей, мільйонів українців за походженням, покликом душі та життєвим кредом. Визнаний, думаючий, сучасний світ підтримує нашу країну, співчуває та бажає якнайшвидшої перемоги та миру", - каже Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Артистка підтримала українців у таку скрутну хвилину і зазначила, що пишається своїм народом та його мужністю та незламністю. Вона вірить у перемогу над російськими окупантами.

Злата Огнєвіч, скрін з instagram
Злата Огнєвіч, скрін з instagram

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч випадково здала, де літають літаки: "Це такий секретний об'єкт, але красиво".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч порівняла себе із низькопробною співачкою, яка трясла тілом перед окупантами: "Куди блювати?".