Популярна українська актриса, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко поділилася гумористичним роликом

У кумедному відео висміюється "шедевр" російської пропаганди у виконанні білоруського президента Олександра Лукашенка.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Російська пропаганда під час війни проти України встигла пробити дно багато разів, але виступ Лукашенка, в якому він намагається звинуватити Україну в підготовці нападу на Білорусь та росію, став джерелом безмежної кількості інтернет-мемів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цього разу його поєднали з відео відвідування путіна похорону Володимира Жириновського. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці у соцмережі.

"Народна творчість" , - підписала вона кумедний ролик.

У коментарях українці висловили свої побажання обом керівникам сусідніх держав, які об'єдналися заради захоплення України.

"Цих двох покидьків відправити на концерт кобзона", "та одного земля не хотіла приймати: він то подихав, то знову повертався. І навіть 8 щеплень не допомогли!!! А тепер ще труну в бункер доставили, думали, що оживе. А там таке диво!", "Ку ... а туди тобі дорога до друга" , - сміються коментатори.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як путіну відірвали голову і якнули прапором росії: "Завжди перемагає".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" порівняла ЗСУ з фастфудом: "Ми їх усі любимо".