Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася уривком листа 9-річного хлопчика. Його мати розстріляли російські окупанти, а йому вдалося вижити.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує актуальну інформацію щодо допомоги українцям. Також, не оминає і актуальні новини.

Катя Осадча, фото: Знай.ua
Катя Осадча, фото: Знай.ua

Цього разу вона опублікувала листа 9-річної дитини, яка втратила маму. Вони намагалися на машині виїхати з Гостомеля, що на Київщині, але потрапили під обстріл.

Жінка померла, а її дитині вдалося вижити. Він застряг у машині після аварії, і не міг вибратися. Його витягли перехожі і забрали до себе в підвал.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Хлопчик написав листа мамі, який торкнеться кожного.

"Мамо. Цей лист - це подарунок тобі на 8 березня. Якщо ти думаєш, що даремно мене виховувала, то ти не маєш рації. Дякую за найкращі 9 років життя! Велике дякую за дитинство! Ти найкраща мама у світі. Я тебе ніколи не забуду! Бажаю тобі щастя на небесах. Бажаю тобі потрапити до раю. Я постараюся добре поводитися, щоб потрапити до раю" , - сказано в листі.

Лист 9-річного хлопчика до мами
Лист 9-річного хлопчика до мами

Після таких повідомлень ненависть до російських окупантів стає лише сильнішою. Вони відбирають у дітей не лише дитинство, а й найрідніших людей.

Нагадаємо, що у Юрія Горбунова та Каті Осадчої буде дитина: але доведеться почекати до кінця війни.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча показала танки, які виїхали на Майдан Незалежності: "Вже за півроку ці...".