Відомий український телеведучий Володимир Остапчук вирішив не сидіти без діла під час повномасштабної війни, тому на його іменному Youtube-каналі вийшло нове авторське шоу під назвою "Мекнув - питайте".

Продюсером, як виявилось, стала його 22-річна дівчина Катерина Полтавська, якій дісталася своя "хвилина слави", але словами Остапчука.

Володимир Остапчук, фото: Знай.ua
Володимир Остапчук, фото: Знай.ua

Першими гостями цього шоу стали відомий кулінар Євген Клопотенко та інтерв'юер Анатолій Анатоліч. Тема пілотного випуску – стосунки з жінками. Чоловікам доводилося вибирати між літніми, старими та молодими дівчатами... та багато іншого.

Так ми дізналися, що Володимир Остапчук – перший чоловік 22-річної Полтавської. Тому він позбавив її цноти, будучи 38-річним чоловіком. Через це він сильно переживав... а ще через те, що їхні стосунки могли мати характер "тато та дочка".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Владимир Остапчук, фото: Instagram
Владимир Остапчук, фото: Instagram

"У нас різниця у віці 16 років. Десь на другий тиждень стосунків я дізнався, що я в неї перша людина буду. І вона сказала, що цілувалася зі мною теж вперше. Я запитав: "Як , тобі ж 22?". Вона сказала, що не була у відносинах до мене", - заявив Володимир.

Хоча згодом усвідомив, що їй уже 22 роки, тому вона повноцінна, зріла людина. І в свої роки Катерина набагато розумніша, ніж більшість жінок, яких він знав до неї.

Нагадаємо, Володимир Остапчук розповів росіянам, як врятуватися в українській окупації: "Стурбований наявністю біологічної зброї"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Остапчук знайшов, з ким розважитися в Буковелі без дружини: "Як завжди, ми на позитиві"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук зустріне Новий рік не один, знайдено потенційну майбутню дружину: "Така його натура"