Після того, як Ані Лорак з'явилася в інтерв'ю після якого хейт у її бік тільки зріс, комік Юрій Великий вирішив "взяти" в неї ще одне інтерв'ю.

У своєму Instgaram Великий зіграв за одного з ведучих на росітв, а також за Ані Лорак. Він обіграв усі "ляпи" зрадниці, від того, що вона ще дівчинка в 44 роки, до розкиданого тіла, "там де мала бути голова - попа". Окремо комік висміяв "сталося те, що сталося" та зв'язок з Прилипом Кіркоровим.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Відомий комік не пожалів зрадницю і пожартував над її "зізнаннями" як їй важко там, коли в Україні люди без світла і тепла під ракетними обстрілами не розуміють як їй в москві.

Юрій Великий не пропускає можливості, щоб тицьнути росіян або зрадників у їхні вчинки, та підкреслити безглуздість деяких висловлювань.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Натомість українці залюбки дякують Юрію та захоплюються талантом пародиста.

Юрій Великий. Фото: скріншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скріншот Instagram

"Ви як завжди дуже смішно і влучно показали цю зрадницю", "Ви краще відтворюєте баріса, ніж воно саме говорить", "Дякую за шедевр. Як завжди розбираємо на цитати. Здоров'я вам. Все буде Україна", "Чмо я кто я", я не можу з тої гри Юрія", "Юрій я під столом від сміху, ви унікальний! Дякую за вашу працю і талант і приголомшливий гумор!", "Хотіла пробити стіну, але поки що вдалося пробити тільки дно", - написали в коментарях прихильники Великого.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що відомий український співак зібрався з концертами в РФ, згадавши про "маленьких людей": "Нічого не можемо змінити".

Як повідомляв "Знай.ua" експродюсер Ані Лорак слідом втік з України до рф, хоча окупанти знищили його будинок.

Також "Знай.ua" інформував, "40-річна баба каже, що вона була маленька": Оля Полякова рознесла вщент інтерв'ю зрадниці Лорак та порадила забувати.