Нещодавно Лорак дала інтерв'ю, у якому знову сіла в калюжу власної неспроможності називати слова своїми іменами. Полякова прокоментувала інтерв'ю, заявивши, що Ані Лорак слід забувати.

Оля Полякова не підбираючи слів жорстко присоромила Ані Лорак за її зрадницьку позицію. Вона розкритикувала нещодавнє інтерв'ю, у якому зрадниця намагалася себе виправдати.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

її треба викреслити з нашої пам'яті взагалі. Бо це - людина без совісті, без мізків. І те, що вона не може назвати війну війною. І оці інтерв'ю, в яких вона не може сказати ніякої конкретики... Сорокарічна баба каже, що вона була маленька... Я була дорослою, а вона була маленькою! - заявила Оля Полякова.

Вона зазначила, що виправдовування лорак абсолютно дурнуваті. ""я дєвочка"... На думку Полякової, це виправдовування незрілої людини.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Все ви розумієте, все ви знали, і тоді все ви знали. Ви просто дуже хотіла грошей. І все. Ніякого виправдання більше не може бути. - звернулася Полякова до Лорак.

Вона зазначила, що якби Лорак сказала цю правду, її може можна було б зрозуміти. А оці вирази "я не розуміла, я маленька, я тупенька"...

Також Полякова вважає, що людина, якій понад 27-30 років, не може бути аполітична. Вона вважає, що якщо у людини є право голосувати, то ви вже політично відповідальні. І це треба розуміти.

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова зізналася, хто "замовив" Ані Лорак і змусив втекти до росії: "Хотіла бути королевою №1".

Як повідомляв "Знай.ua" зрадниця Ані Лорак вперше проговорилася про війну.

Також "Знай.ua" інформував, Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу до рф.