Відома українська артистка, резидентка "Дизель студіо", а також актриса гумористичного плану Вікторія Булітко, яка нещодавно обмовилася про своє майбутнє весілля як "хорошу людину", продовжує радувати своїх відданих фанатів і дарувати посмішки всім користувачам соціальної мережі Instagram.

На цей раз Вікторія Булітко повернулася до своєї улюбленої рубрики "приколи". Тут артистка публікує різні картинки та відео, найчастіше це вона робить в історіях, зі смішними фразами чи кадрами.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Нарешті зрозуміла, щоб стосунки не були токсичними, у них не повинно бути мене... Я аб'юзер...", - коротко написала у своїй новій історії Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також віддані шанувальники зірки "Дизель шоу" можуть помітити, що Вікторія додала в історію ще й красномовну картинку. Тут також видно на картині дівчину, яка стоїть із граблями та виставила руку на стегно, нібито натякаючи, що це вона тут головна.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Проте, як можна побачити за творчістю Вікторії Булітко, зірка далеко не завжди може похизуватися такою позицією. Артистку знають, як добру та чуйну зірку, без так званого "пафосу".

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як путіну відірвали голову і какнули прапором Росії: "Завжди перемагає".

Раніше повідомлялося, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" порівняла ЗСУ з фастфудом: "Ми їх усі любимо".

Також, "Людина хороша": зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко проговорилася про весілля, ніхто й не помітив.