Популярна українська актриса, артистка гумористичного проекту "Жіночий Квартал" Тетяна Песик одного разу звернулася до українців та повідомила про виконану роботу.

Відповідний пост Тетяна Песик оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"З великою любов'ю був підписаний цей бронежилет для одного з наших захисників А тепер, друзі, хочу подякувати всім, хто приєднався і продовжує долучатися до допомоги нашим ЗСУ. командою починали збирати кошти для хлопців, ми зібрали 1 050 371 грн. Відправлено на передову 148 бронежилетів На суму 50 тис. амуніції (взуття, форма, тепловізор) 35 тактичних рюкзаків 20 балаклав Придбали 1 позашляховик для ЗСУ та приєдналися – підписала публікацію українська актриса.

День ЗСУ: джерело: YouTube
День ЗСУ: джерело: YouTube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

На кадрі аїдно підписаний Танею бронежилет із текстом: "Не позор мене і з перемогою додому!".

Окрім цього, зірка "Жіночого кварталу" повідомила про те, що вона та її команда дуже вдячна всім, що допомагає збирати гроші на потреби ЗСУ.

У коментарях українці підтримали гумористку:

"Це так важливо, але й так мило", "Нехай цей підписаний броник повернеться додому цілим разом із бійцем", "Володько. Не ганьби мене", "Молодець, дякую"...

Нагадаємо, що зірка "Ліги сміху" Таня Песик перетворилася на Уенздей Аддамс і довела українців до істерики: "Як дві краплі".

Раніше ми повідомляли, що відьмочка Тетяна Песик поділилася рецептом зілля, яке зіб'є з ніг навіть коня: "Цікаво, правда?"