Відома українська актриса, а також перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина розповіла про день народження свого маленького сина. Коли виповнилося 10 років, він уже на власні очі бачив війну.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина пише свої висловлювання на актуальні теми та допомагає звичайним громадянам.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

Рік тому, на 47-й день повномасштабної війни вона поділилася милим кадром із сином Платоном, якому виповнилося вже 10 років.

"Сьогодні 10 років моєму синові Платону і сьогодні в 47 день війни я особливо гостро відчуваю те важливе, що у нас є. Все ще є. Наше життя. Його життя- це те, що весь цей час тримає мене на плаву. Щоразу, коли мене захльостує ненависть чи розпач, біль чи боротьба, я дивлюся на нього і моє серце наповнюється ніжністю та надією” - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Ксенія Мішина чудово розуміє, що світло цієї надії вкрай мале, але якщо на цьому концентруватися, то його побільшає. Саме це і було одним із побажань іменинникові.

"Синку, з першої секунди твого життя я відчула твою чоловічу енергію, кожен день у твоєму житті ти виявляв це. Твій прекрасний, сильний характер. Я бажаю тобі жити в такому світі, в якому характер ти зможеш проявляти щодня, перемагаючи себе. лінь, хитрість, невігластво, нудьга чи зневіра.Я бажаю тобі мир, в якому нікому не потрібно буде воювати, бо всі будуть захоплені ідеєю створювати та примножувати щастя та свободу!" – продовжила жінка.

Під кінець актриса побажала кожній дитині в цьому світі мати право голосу та почуття власної гідності. Як бачимо, це дуже важливо на сьогоднішній день. Нові люди будуть кращими, і зможуть трансформувати той біль, який живе і жив у наших серцях, а з нього з'явиться потім кохання.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина згадала про зв'язок із одруженим і як до неї підкочували багатії заради інтиму: "У мене така природа".

Раніше ми повідомляли, що схудла Ксенія Мішина переборола зі спортом, медики бояться найгіршого: "Дівчинко, зупинись...".