Відома українська виконавиця Настя Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом. Які насправді стосунки між зірковою парою, співачка розповіла у коментарі "ЖВЛ".

Серед шанувальників Потапа та Насті Каменських почали ходити чутки, що стосунки зіркової пари вже далеко не ідеальні і справа наближається до розлучення. Співачка вирішила поставити крапку в плітках та розповіла правду про стосунки з чоловіком.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Так, Настя Каменських запевнила, що розлучатися з Потапом не збирається, принаймні поки що. Вона запевнила, що якщо подібне рішення буде ухвалено, то вона повідомить шанувальників, бо намагається завжди бути відкритою перед ними. Також співачка додала, що зараз між нею та Потапом "все добре".

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Ми не розлучаємося з чоловіком. Не розлучилися і не розлучимося. Поки що точно. Я була завжди відвертою і відкритою до своїх шанувальників, всі бачили мої блоги, всі бачили наше весілля. Всім я ділилася. Тому, якщо ми захочемо щось подібне. сказати, повірте, ви дізнаєтеся першими від нас. Ми як такий тандем, намагаємось один одного підтримувати. У нас нічого не змінилося, все як було. Тому все добре", - заявила співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських, яка опинилася на межі втрати голосу, показала, як відбувається реабілітація: "Неймовірний ризик".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла про материнство та відхрестилася від непроханих порад: "Коли з'явиться дитина..."

Крім того, ми писали, Слава Дьомін втрутився в сексуальний скандал Потапа з домаганням: "Я не пам'ятаю".