Відома співачка, улюблениця мільйонів українців Надя Дорофєєва, яка розлучилася з Володимиром Дантесом і зараз будує стосунки з Михайлом Кацуріним, поділилася повідомленням у соцмережі.

На її сторінку в Instagram підписано понад п'ять мільйонів читачів. Цього разу вона розповіла, як зустрілася з українськими біженцями у Польщі, щоби підтримати їхній бойовий дух.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Серед тих, з ким зустрілася Дорофєєва минулої весни, багато дітей, адже всі мами намагалися забрати малюків подалі від війни. Одного з малечі співачка змогла потримати на руках.

"Війна змусила багатьох дорослих і маленьких українців покинути рідну країну. Сьогодні ми відвідали наших біженців у Варшаві. Була вражена тим, як тепло тут приймають: годують, надають одяг, іграшки...але, звичайно, це ніколи не замінить дім! Коли до мене підійшла одна дитина і подарувала шоколадку, а друга - іграшкового ведмедика, я ще раз усвідомила, що українці непереможні, поки так підтримують один одного! Найсміливіші і найнезламніші українці, я вас люблю! І як хочеться, щоб ми всі скоріше повернулись додому!", - написала Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

"Боже, це дуже мило", "Які милі фото", "Надя, такі хороші і добрі фото, такі дітки хороші! Ми скоро переможемо і все повернемося!" , - пишуть у коментарях її шанувальники.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва спіймала весняне загострення, тепер серцю не накажеш: "Хочу так любити...".

Раніше ми повідомляли, що Надю Дорофєєву після розриву з Дантесом запідозрили у вагітності – українці "просканували" обличчя.