Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (відоміший як Потап), якось показав, як російські окупанти безжально бомбардують житлові райони українських міст.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram поділився кадрами одного з обстрілів Харкова.

Харківська міськрада. Фото: Youtube
Харківська міськрада. Фото: Youtube

З перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, окупанти почали нещадно обстрілювати Харків. Під приціл російської армії потрапили не лише військова інфраструктура та стратегічно важливі об'єкти, а й житлові будинки простих харків'ян.

Потап вирішив показати всім своїм передплатникам, що робить російська армія на території України. Він поділився відео того, як до житлового багатоквартирного будинку прилетіла ворожа ракета.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Харківський цивільний район проти російських ракет...", - зазначив Потап у підписі до відео.

Українці не могли стримати емоцій від побаченого, деякі зазначили, що у відео дізналися свій рідний район, у якому прожили багато років.

Скріншот допису Потапа
Скріншот допису Потапа

"Мій район, вулички, які знаю напам'ять, будинки, в яких живуть тільки мирні люди... боляче, хочеться плакати", "Мій район", "Це моє улюблене та рідне місто, ніколи не пробачимо ", "Жерсть повна, окри нас звільняють від хорошого життя 😢", "Мій дім", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Слава Дьомін втрутився у сексуальний скандал Потапа з домаганням: "Я не пам'ятаю".

Раніше ми повідомляли, що Потап показав свинарник із улюбленою літерою росіян і не втримався: "Ці полонені підуть у витрату на Великдень".