Відома українська акторка, зірка серіалів "Сусідка", "Кріпосна" та "Гола правда", героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно дала велике інтерв'ю Славі Дьоміну, вирішила відверто зізнатися, що у свої "ніжні роки" отримувала від російського актора Сергія Гармаша.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Слава+", на каналі Слави Дьоміна у мережі YouTube.

Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube
Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube

Тоді Ксенії Мішин було всього 18 років, вона познайомилася з Гармашем у Севастополі. Тоді російський актор приїхав до Криму на зйомки фільму "Заселений острів", у якому молодій Ксенії відвели маленьку роль.

Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube
Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ой, привіт! А як вас звуть? А ви звідки? Як ви? Що ви? Давайте може обміняємося телефонами?". А що мені там, 18 років, я така: "Ого, ну, давайте". Я дала свій телефон і він мені дзвонив десь півроку, я думаю", - почала згадувати Ксенія.

Сергій Гармаш, скріншот: YouTube
Сергій Гармаш, скріншот: YouTube

Вона зазначила, що тоді актор був у віці і не одружений. Незабаром у нього з'явилася молода дружина, яка ще народила йому дитину.

І весь цей час 50-річний актор пропонував Ксенії зустрітися, запрошував до Москви та обіцяв допомогти з акторською кар'єрою.

"Він мене кликав на побачення, але я все морозилася, морозилася... Я не пішла. Він мені дзвонив, дзвонив, і в один момент сказав: "Слухай, приїжджай до мене до Москви", - розкрила деталі Ксенія, додавши, що він запрошував її на свою яхту, на якій відпочивав з іншим російським актором Гошею Куценком (таким самим манкуртом, як і Гармаш - ред. від автора).

Зазначається, що сам Гармаш – уродженець українського Херсона. Однак це не завадило йому підтримувати рашистів і з 24 лютого 2022 року стати частиною повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Під час окупації Херсонщини росіянами путінські ставленики запросили Гармаша взяти участь у відновленні Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру.

Нагадаємо, Ксенія Мішина вже багато років живе зі справжнім чоловіком і бажає йому не воювати: "З першої секунди я відчула...".

Раніше повідомлялося, Ксенія Мішина розповіла про радісну звістку, на яку чекають усі українці - Еллерт ні до чого: "Бережіться диявола".

Також, Ксенія Мішина згадала про зв'язок із одруженим і як до неї підкочували багатії заради інтиму: "У мене така природа".