Відома українська артистка Ольга Цибульська розповіла про емоційні гойдалки, які вона почала випробовувати під час війни.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина висловлюється про війну в Україні та ділиться своїми думками.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Вона зробила фотографію в бігуді поряд із курями. При цьому вона намагалася медитувати. Поговорити вона вирішила на досить делікатну тему. Багатьом досить складно отямитися, і адаптуватися до умов війни.

Ольга Цибульська зазначає, що якось її друг із ЗСУ зателефонував, щоб та його втішила та дала трохи сонячного тепла. При цьому емоційний стан жінки був не на висоті. Вона сиділа в кутку кімнати з брудною головою і читала новини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Я катаюся на емоційних гойдалках. Від повної апатії до істерики і назад. Болить постійно всіх і всього." Ольчик, твоя немита голова на війні не допомагає. Ми тут із пацанами, бо боремося за Україну та наших гарних дівчат. Чуєш? Чекаю на класну фотку. Хочу посміхнутися". До мене начебто дійшло" - йдеться у повідомленні під постом.

Дівчина зазначила, що війна продовжується. Забирає у людей будинки, міста, сили. Але це все обов'язково закінчиться, і треба вже зараз замислитися над тим, що залишиться від нас після нашої перемоги.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Нам потрібно берегти красу і зараз. Зараз особливо. Вона дає сили нашим хлопцям на передовій. Знаю, що це дуже складно зараз. Але бути красивою у воєнний час – не соромно! Бути красивою у воєнний час – це мотивувати наших найкрутіших, найвідоміших . гарячих хлопців до перемоги! – продовжила дівчина.

Нагадаємо, що Оля Цибульська показала оригінальний "лайфхак" для схуднення: "Не вірю у велику вагу".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська розсекретила , коли не можна вірити жінці: "Прозріння".